شاليه للبيع 119م دوس DOSE اكام الراجحي في الساحل
شاليه مساحته 119 م² للبيع في كمبوند دوس DOSE بمنطقة الضبعة من اكام الراجحي Akam Alrajhi وبتقسيط 10 سنوات، تشطيب كامل.
تبحث عن شاليه بالتقسيط في الضبعة؟ وحدة دوس DOSE من Akam Alrajhi، المساحة 119 م² بسعر 14,200,000 جنيه. خيار مناسب لمن يبحث عن شاليه للبيع في الضبعة بمقدم وأقساط تناسب الميزانية وبتشطيب كامل. للاستفسار عن أسعار دوس ومواعيد الاستلام والمعاينة تواصل مع ياسر خاطر من شركة جراند هوم.
عرض مناسب للمقيم الجديد والمستثمر الباحث عن عائد على المدى الطويل. تناسب من يبحث عن شاليه جاهزة للتخطيط المالي بدفعات شهرية ثابتة. نجيب على أسئلتك عن الاستلام والسداد والتشطيب.
مواصفات العقار
• المساحة بالمتر: 119 م²
• 3 غرف نوم وحمامان
• الشكل: شاليه
• تشطيبات كاملة
ما حول الوحدة
• يقع في الضبعة
• ضمن المرافق منطقة تجارية
• تجد حمامات السباحة الخارجية
• يضم المشروع خدمه ارشاد العملاء
جدول الأقساط
• الثمن: 14,200,000 جنيه
• مقدم التعاقد: 1,420,000 جنيه
• الشهري: 106,500 جنيه
• مدة السداد: 10 سنوات
Chalet for sale at DOSE, the North Coast, by Akam Alrajhi, with a flexible 10-year plan. Looking for an chalet on installments in Dabaa, North Coast? DOSE by Akam Alrajhi offers 119 sqm at EGP 14,200,000. A practical choice for buyers comparing Dabaa, North Coast projects, delivered fully finished. Contact Yasser Khater at Grand Home Real Estate for DOSE prices, delivery dates and viewings. A fit for new residents and for long-term investors alike. Suits buyers who want to plan monthly payments with confidence.
What you get
• Built size: 119 sqm
• 3 bedrooms and 2 bathrooms
• Type: Chalet
• Full finish
Around the unit
• Set in Dabaa, North Coast
• On site: a commercial area
• Offers outdoor swimming pools
• The project includes a customer service desk
Price and terms
• Price tag: EGP 14,200,000
• Contract payment: EGP 1,420,000
• Installment: EGP 106,500
• Payment period: 10 years
للتواصل: ياسر خاطر 01019140165
Contact: Yasser Khater 01019140165
- تاريخ النشر : منذ 4 ساعة